Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FINISHER (1597912) - Esporting de Truñón (1456025) » 649217130: T61/J4/VI

Liga 649217130 Información oficial sobre el partido 649217130 en Hattrick

16.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 4 / VI.256 (14574)

FINISHER Alineación oficial del equipo 'FINISHER' en el partido 6 - 1 Los Benzodiacepinas Alineación oficial del equipo 'Los Benzodiacepinas' en el partido
0 - 1 Gastón Ruzo (12')
William Loftus (30') 1 - 1
Sergio Robert (83') 2 - 1
Cecilio Ruiz Hernández (84') 3 - 1
William Loftus (89') 4 - 1
William Loftus (89') 5 - 1
Amable de la Maza (89') 6 - 1
FINISHER Alineación oficial del equipo 'FINISHER' en el partido 6 - 1 Los Benzodiacepinas Alineación oficial del equipo 'Los Benzodiacepinas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FINISHER Alineación oficial del equipo 'FINISHER' en el partido 4 - 1 Los Benzodiacepinas Alineación oficial del equipo 'Los Benzodiacepinas' en el partido
Tiene suerte 4.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FINISHER

Goles Goles

  • 114 Minuto 30 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 30. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en William Loftus va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Sergio Robert va donar a FNS un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 84 minuts, el tirador de faltes del FNS va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Cecilio Ruiz Hernández, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): William Loftus va incrementar l'avantatge de FNS amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 108 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 89, en Sergio Ericeq la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en William Loftus que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Amable de la Maza va aprofitar per marcar el 6 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 22 (Ocasión evento especial rápido + pase): Ricardo Pérez va marxar per velocitat al minut 22 i va fer una passada de la mort a Sabas Caibeis, però aquest va fallar.
  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de FNS va anar a parar a la dreta de l'atac on en Colin Leggett, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): William Loftus de FNS va intentar batre la porteria rival al minut 27 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 215 Minuto 87 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Colin Leggett va intentar anar-se'n per velocitat al minut 87 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Los Benzodiacepinas

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 12, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Gastón Ruzo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 5 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Víctor Rada va ridiculitzar a en Amable de la Maza amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 251 Minuto 88 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 88, quan un error defensiu va deixar Raimondo Gava completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.