Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Corbera (779022) - la resaca c.f (1592566) » 649213406: T61/J11/VI

Liga 649213406 Información oficial sobre el partido 649213406 en Hattrick

04.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 11 / VI.189 (14507)

f.c. bahia Alineación oficial del equipo 'f.c. bahia' en el partido 3 - 2 esab cta Alineación oficial del equipo 'esab cta' en el partido
0 - 1 Duco Teeven (9')
Gunnar Kluiver (43') 1 - 1
Mikhail Balesnyi (50') 2 - 1
2 - 2 Duco Teeven (66')
Manuel Cacique (84') 3 - 2
f.c. bahia Alineación oficial del equipo 'f.c. bahia' en el partido 3 - 2 esab cta Alineación oficial del equipo 'esab cta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
f.c. bahia Alineación oficial del equipo 'f.c. bahia' en el partido 2 - 3 esab cta Alineación oficial del equipo 'esab cta' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,2 % 16,0 % 58,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f.c. bahia

Goles Goles

  • 139 Minuto 43 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Gunnar Kluiver van servir per superar a l'últim defensor, en Geri Echave. Tot va acabar amb el 1 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de bahia cantant "Gunnar Kluiver selecció!"
  • 143 Minuto 50 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de bahia eren letals, i Mikhail Balesnyi va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.
  • 116 Minuto 84 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Kai Kretek va acabar en una passada genial cap al jugador de bahia Manuel Cacique, que va marcar el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 23 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Manuel Cacique va marxar de Geri Echave en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de bahia van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després de 40 minuts, Acoidan de Borja va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Tosun Nil es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 es va veure una gran oportunitat per a bahia per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Manuel Cacique, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 90 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Egon Nordby que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Egon Nordby de bahia es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.

esab cta

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de esab va ser finalitzada des de l'esquerra per Duco Teeven al minut 9. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 163 Minuto 66 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 66 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Duco Teeven.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Nikolai Skoglund quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Altay Adıgözəlov, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Franciszek Medoń, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Franciszek Medoń va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Sándor Bárányos de esab va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 42 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Geri Echave, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 44 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): esab va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 49, quan Duco Teeven va quedar-se sol davant el porter Altay Adıgözəlov, però aquest va poder aturar el xut.