Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.V. Ballbreakers (778316) - LoS ReDMaNS (435660) » 649205469: T61/J1/VI

Liga 649205469 Información oficial sobre el partido 649205469 en Hattrick

26.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / VI.48 (14366)

C.V. Ballbreakers Alineación oficial del equipo 'C.V. Ballbreakers' en el partido 2 - 0 LoS ReDMaNS Alineación oficial del equipo 'LoS ReDMaNS' en el partido
Shamsuddin Ashraf (62') 1 - 0
Marco Castellaneta (80') 2 - 0
C.V. Ballbreakers Alineación oficial del equipo 'C.V. Ballbreakers' en el partido 2 - 0 LoS ReDMaNS Alineación oficial del equipo 'LoS ReDMaNS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.V. Ballbreakers Alineación oficial del equipo 'C.V. Ballbreakers' en el partido 2 - 0 LoS ReDMaNS Alineación oficial del equipo 'LoS ReDMaNS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.V. Ballbreakers

Goles Goles

  • 135 Minuto 62 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Shamsuddin Ashraf va demostrar la seva experiència quan al minut 62 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 0. És un murri!
  • 130 Minuto 80 (Gol de falta): El gol de falta de Marco Castellaneta sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 80 i ampliar l'avantatge de C.V.B. a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 71 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Marco Castellaneta va sortir molt desviat al minut 71.
  • 207 Minuto 81 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Cándido Estur va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oliver Widlund.

LoS ReDMaNS

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ReDMaNS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Manuel Puch va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 42 (Ocasión de contra de falta): ReDMaNS va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de René Schuch va anar a parar a les mans del porter.
  • 286 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Víctor Gelcem va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 240 Minuto 80 (Ocasión de contra de falta): ReDMaNS van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 80 que va acabar amb una falta; el xut posterior de René Schuch no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Aleandro Perucchini de ReDMaNS es va guanyar la targeta groga merescudament.