Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marcón Atlético (1366499) - DonMaperReturns (119306) » 649205359: T61/J1/VI

Liga 649205359 Información oficial sobre el partido 649205359 en Hattrick

26.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / VI.46 (14364)

Marcón Atlético Alineación oficial del equipo 'Marcón Atlético' en el partido 2 - 1 Shiners F.C Alineación oficial del equipo 'Shiners F.C' en el partido
Pierre Évrard (37') 1 - 0
1 - 1 Rogelio Hombau (40')
Pierre Évrard (48') 2 - 1
Marcón Atlético Alineación oficial del equipo 'Marcón Atlético' en el partido 2 - 1 Shiners F.C Alineación oficial del equipo 'Shiners F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Marcón Atlético Alineación oficial del equipo 'Marcón Atlético' en el partido 4 - 0 Shiners F.C Alineación oficial del equipo 'Shiners F.C' en el partido
Tiene mala suerte 3.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marcón Atlético

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Adrià Filella la va rematar Pierre Évrard amb una magnífica volea que va fer pujar per a Atlético el 1 - 0.
  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 48 gràcies a la jugada de Pierre Évrard, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31, 乃依木 (Neymul) 哈吉普 (Hajip) arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Altzo Basauri va estar a punt de sentenciar el partit al minut 40, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Atlético va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marcello Cavalcanti va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Luis Alfredo Clariana.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kjell Simonsen de Atlético es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79 de partit, Kjell Simonsen de Atlético va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Shiners F.C

Goles Goles

  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 40. L'anotador per Shiners va ser Rogelio Hombau, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Rogelio Hombau va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Shiners va estar a punt d'empatar al 55 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Moisés Vargas que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Rogelio Hombau sol davant la porteria al minut 78, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): Al minut 65 en Eugeniusz Pawełczyk va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.