Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chasmarin (1367912) - groundforcebcn (487522) » 649205298: T61/J14/VI

Liga 649205298 Información oficial sobre el partido 649205298 en Hattrick

25.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 14 / VI.44 (14362)

chasmarin Alineación oficial del equipo 'chasmarin' en el partido 1 - 0 groundforcebcn Alineación oficial del equipo 'groundforcebcn' en el partido
Johann Peter Giselmann (73') 1 - 0
chasmarin Alineación oficial del equipo 'chasmarin' en el partido 1 - 0 groundforcebcn Alineación oficial del equipo 'groundforcebcn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
chasmarin Alineación oficial del equipo 'chasmarin' en el partido 1 - 2 groundforcebcn Alineación oficial del equipo 'groundforcebcn' en el partido
Tiene un resultado normal 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,1 % 0,8 % 88,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chasmarin

Goles Goles

  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): Corria el minut 73 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Johann Peter Giselmann, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Jens-Ulf Flanke va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ali Haydar Fezai va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): chasmarin van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 69, però el xut de Johann Peter Giselmann des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Serafín Sampedro de chasmarin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

groundforcebcn

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): En Conrad Kolb va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Es duien 14 minuts de partit jugats quan Helmut Hafner va estar a punt de posar per davant a groundforcebcn amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Seweryn Smolarz va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Osvaldo Azcué va marcar al minut 56 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, un refús desafortunat de Seweryn Smolarz, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Osvaldo Azcué no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): groundforcebcn va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 68, quan Władysław Fibiak va quedar-se sol davant el porter Seweryn Smolarz, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Albentosa Recasens que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hazaa’ Bin Hilal Al-Dafa.