Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malreventis, CF (490735) - Globe Rotters (1422099) » 649202068: T61/J4/V

Liga 649202068 Información oficial sobre el partido 649202068 en Hattrick

16.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 4 / V.243 (5758)

canelita_para_todos Alineación oficial del equipo 'canelita_para_todos' en el partido 3 - 1 Globe Rotters Alineación oficial del equipo 'Globe Rotters' en el partido
孟 (Meng) 小毅 (Xiaoyi) (6') 1 - 0
1 - 1 Piero Schievani (31')
Víctor Agud (61') 2 - 1
孟 (Meng) 小毅 (Xiaoyi) (74') 3 - 1
canelita_para_todos Alineación oficial del equipo 'canelita_para_todos' en el partido 3 - 1 Globe Rotters Alineación oficial del equipo 'Globe Rotters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
canelita_para_todos Alineación oficial del equipo 'canelita_para_todos' en el partido 4 - 1 Globe Rotters Alineación oficial del equipo 'Globe Rotters' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

canelita_para_todos

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 6 minuts, el tirador de faltes del canelita_para_todos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en 孟 (Meng) 小毅 (Xiaoyi), amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 61 (Gol por la izquierda): canelita_para_todos prenia la batuta de l'encontre al minut 61, quan en Víctor Agud va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 115 Minuto 74 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Frano Smrke no va poder aturar 孟 (Meng) 小毅 (Xiaoyi) de canelita_para_todos, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 74 el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet 孟 (Meng) 小毅 (Xiaoyi) va estar a punt de sentenciar el partit al minut 19, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Víctor Agud va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Oinatz Korta gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Narcis Dobre va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): 孟 (Meng) 小毅 (Xiaoyi) una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Narcis Dobre va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Oinatz Korta de canelita_para_todos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Globe Rotters

Goles Goles

  • 163 Minuto 31 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 31 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Piero Schievani marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 27 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Chulio Bastida Freijedo va ridiculitzar a en Víctor Agud amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Chulio Bastida Freijedo de Rotters, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 40, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 253 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Eugen Sunzuiană quasi redueix la diferència al marcador al minut 87, però una gran estirada d'en Valente Lameira va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abel Narváez de Rotters amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.