Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

f.c. playamero (434986) - Carlinhosss Team (121716) » 649201320: T61/J13/V

Liga 649201320 Información oficial sobre el partido 649201320 en Hattrick

18.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 13 / V.229 (5742)

f.c. playamero Alineación oficial del equipo 'f.c. playamero' en el partido 0 - 3 Carlinhosss Team Alineación oficial del equipo 'Carlinhosss Team' en el partido
0 - 1 Silvio Salces (35')
0 - 2 Dávid Varga (39')
0 - 3 Gert-Ove Jonsson (81')
f.c. playamero Alineación oficial del equipo 'f.c. playamero' en el partido 0 - 3 Carlinhosss Team Alineación oficial del equipo 'Carlinhosss Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
f.c. playamero Alineación oficial del equipo 'f.c. playamero' en el partido 2 - 3 Carlinhosss Team Alineación oficial del equipo 'Carlinhosss Team' en el partido
Tiene mala suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,9 % 19,0 % 55,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f.c. playamero

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jānis Zustrēns va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 203 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): playamero va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Amir Hossein Fotouhi va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Diego Estigarribia va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 240 Minuto 79 (Ocasión de contra de falta): playamero van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 79 que va acabar amb una falta; el xut posterior de João Franco Gonçalves no va ser gens encertat.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al 80, Abramo Schirripa hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Diego Estigarribia. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Carlinhosss Team

Goles Goles

  • 137 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 35 una excel·lent centrada de Víctor Estébanez Martín va arribar a Silvio Salces, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Dávid Varga de Carlinhosss va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gert-Ove Jonsson de Carlinhosss l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 81 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Filip Raźny va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Vitaliano Bertolo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Bjarte Sletten va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 Vitaliano Bertolo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Bjarte Sletten, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.