Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MrRust F.C. (1457292) - Murrish House Mafia (799790) » 649201111: T61/J3/V

Liga 649201111 Información oficial sobre el partido 649201111 en Hattrick

09.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 3 / V.226 (5739)

Valdegastea Alineación oficial del equipo 'Valdegastea' en el partido 0 - 1 Murrish House Mafia Alineación oficial del equipo 'Murrish House Mafia' en el partido
0 - 1 Cristian Quino (67')
Valdegastea Alineación oficial del equipo 'Valdegastea' en el partido 0 - 1 Murrish House Mafia Alineación oficial del equipo 'Murrish House Mafia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valdegastea Alineación oficial del equipo 'Valdegastea' en el partido 2 - 0 Murrish House Mafia Alineación oficial del equipo 'Murrish House Mafia' en el partido
Tiene mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valdegastea

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Senno Tabbara va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Valdegastea va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mauro Collel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Adrián Perera.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mauro Collel va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Eustaquio Churruchano! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Murrish House Mafia

Goles Goles

  • 140 Minuto 67 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Murrish el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Cristian Quino va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Es duien 18 minuts de partit jugats quan Pío Balteiro va estar a punt de posar per davant a Murrish amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Anarbek Eleusinov va impedir un gol cantat.
  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Arturo García de Blanes no va ser aprofitada per en Víctor Rodrigo Gil que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 de partit, Samu Meronen quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Marc Robira que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Bigila Erlabe de Murrish va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.