Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Onze Team (991786) - Albacete B.P. (778622) » 649200877: T61/J1/V

Liga 649200877 Información oficial sobre el partido 649200877 en Hattrick

26.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / V.222 (5735)

Onze Team Alineación oficial del equipo 'Onze Team' en el partido 1 - 0 Pavía U.D. Alineación oficial del equipo 'Pavía U.D.' en el partido
Ştefan Răţoi (69') 1 - 0
Onze Team Alineación oficial del equipo 'Onze Team' en el partido 1 - 0 Pavía U.D. Alineación oficial del equipo 'Pavía U.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Onze Team Alineación oficial del equipo 'Onze Team' en el partido 2 - 0 Pavía U.D. Alineación oficial del equipo 'Pavía U.D.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Onze Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 els aficionats van embogir quan en Ştefan Răţoi va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Onze.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 2 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Felix Simon Karnaus va marxar de Jens Rodehüser en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Onze van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a Onze per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Kwang-Jo Jung, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Pavía U.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pavía va anar a parar a la dreta de l'atac on en Naldo Muñoz Mora, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Pavía sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Nataniel Pujol, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 67 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 207 Minuto 77 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Josep Maria Margineda va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): Al minut 65, Naldo Muñoz Mora de Pavía va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adulfo Rey-Martínez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.