Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD ComposMilla (1416665) - New Panter (1334881) » 649199622: T61/J9/V

Liga 649199622 Información oficial sobre el partido 649199622 en Hattrick

21.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 9 / V.199 (5712)

XJordilXTeam Alineación oficial del equipo 'XJordilXTeam' en el partido 1 - 0 New Panter Alineación oficial del equipo 'New Panter' en el partido
Mikko Koskiranta (65') 1 - 0
XJordilXTeam Alineación oficial del equipo 'XJordilXTeam' en el partido 1 - 0 New Panter Alineación oficial del equipo 'New Panter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
XJordilXTeam Alineación oficial del equipo 'XJordilXTeam' en el partido 3 - 0 New Panter Alineación oficial del equipo 'New Panter' en el partido
Tiene mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XJordilXTeam

Goles Goles

  • 121 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Mikko Koskiranta ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, XJordilXTeam es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Tenório Marcante va estar a punt d'avançar els locals al minut 32 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Jared Schober va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de XJordilXTeam se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): XJordilXTeam va estar a punt de posar-se per davant al minut 43 però Sergio Pardo Melón va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tenório Marcante va estar a punt d'acabar en gol al minut 44, però el porter visitant Daniel Vladu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Jared Schober va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): XJordilXTeam va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 59 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sergio Pardo Melón ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Mikko Koskiranta de XJordilXTeam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

New Panter

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, un refús desafortunat de Teemu Pylsy, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alberto Tugliani no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 215 Minuto 43 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Uroš Mihajlović va superar els defenses rivals per velocitat al minut 43 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Panter va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Erdem Alev, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El Panter va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Sofian Turki va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Sofian Turki, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 60 però la pilota va sortir lleugerament desviada.