Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kontraall Team (775775) - C.E.BERGUEDÀ (309736) » 649197726: T61/J11/V

Liga 649197726 Información oficial sobre el partido 649197726 en Hattrick

04.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 11 / V.165 (5678)

kontraall Team Alineación oficial del equipo 'kontraall Team' en el partido 1 - 1 C.E.BERGUEDÀ Alineación oficial del equipo 'C.E.BERGUEDÀ' en el partido
Faustino Baquedano (56') 1 - 0
1 - 1 Carmelo Benlliure (69')
kontraall Team Alineación oficial del equipo 'kontraall Team' en el partido 1 - 1 C.E.BERGUEDÀ Alineación oficial del equipo 'C.E.BERGUEDÀ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kontraall Team Alineación oficial del equipo 'kontraall Team' en el partido 2 - 0 C.E.BERGUEDÀ Alineación oficial del equipo 'C.E.BERGUEDÀ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kontraall Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): kontraall va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Genís Comí, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Faustino Baquedano que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de kontraall a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Mihnea Nicolae va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 220 Minuto 74 (Ocasión de falta): Al minut 74, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

C.E.BERGUEDÀ

Goles Goles

  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Carmelo Benlliure que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 20 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Carmelo Benlliure va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Josep Vicenç Laporta aquest no va estar a l'altura.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de C.E.BERGUEDÀ, l'equip va recuperar la pilota al minut 29 i va contraatacar. En Carmelo Benlliure va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): El C.E.BERGUEDÀ va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 33, però en Carmelo Benlliure va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): C.E.BERGUEDÀ van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 39, però el xut de Enric Alemany des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de C.E.BERGUEDÀ va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Joaquín Salvador Roselló, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en David Bricollé, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Izquierdo.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Sergio Izquierdo de C.E.BERGUEDÀ es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 73.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Bricollé de C.E.BERGUEDÀ amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.