Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trons F.C. (776812) - Athletic Salamanca (1413967) » 649195168: T61/J1/V

Liga 649195168 Información oficial sobre el partido 649195168 en Hattrick

26.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / V.120 (5633)

Trons F.C. Alineación oficial del equipo 'Trons F.C.' en el partido 0 - 1 Athletic Salamanca Alineación oficial del equipo 'Athletic Salamanca' en el partido
0 - 1 Óscar Ortiz Manuel (41')
Trons F.C. Alineación oficial del equipo 'Trons F.C.' en el partido 0 - 1 Athletic Salamanca Alineación oficial del equipo 'Athletic Salamanca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Trons F.C. Alineación oficial del equipo 'Trons F.C.' en el partido 2 - 0 Athletic Salamanca Alineación oficial del equipo 'Athletic Salamanca' en el partido
Tiene mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trons F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Trons per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Casimiro Montes va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Trons va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jair Castaño va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Albiz Arripe.
  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Jesús Gil Alvarado de Trons va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 43, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Jesús Gil Alvarado va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 47, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Jesús Gil Alvarado va estar a punt d'empatar per a Trons quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Albiz Arripe va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Ilias Dahbawi de Trons va intentar batre la porteria rival al minut 73 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Athletic Salamanca

Goles Goles

  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Óscar Ortiz Manuel quedar desmarcat i marcar per a Salamanca al minut 41. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Salamanca sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Óscar Ortiz Manuel, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 36 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Óscar Ortiz Manuel. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Óscar Ortiz Manuel va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.