Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Grimbergen Athletic (487381) - Limones CF (1584608) » 649195046: T61/J13/V

Liga 649195046 Información oficial sobre el partido 649195046 en Hattrick

18.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 13 / V.117 (5630)

Grimbergen Athletic Alineación oficial del equipo 'Grimbergen Athletic' en el partido 3 - 1 Limones CF Alineación oficial del equipo 'Limones CF' en el partido
Juul Renselaar (36') 1 - 0
Davide Brannetti (44') 2 - 0
Michael Berzewitz (80') 3 - 0
3 - 1 Enrique Velázquez (87')
Grimbergen Athletic Alineación oficial del equipo 'Grimbergen Athletic' en el partido 3 - 1 Limones CF Alineación oficial del equipo 'Limones CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Grimbergen Athletic Alineación oficial del equipo 'Grimbergen Athletic' en el partido 4 - 0 Limones CF Alineación oficial del equipo 'Limones CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grimbergen Athletic

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Juul Renselaar va donar a Grimbergen un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Grimbergen va augmentar la diferència quan Davide Brannetti no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Michael Berzewitz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Grimbergen van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pere Gamundí, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Juul Renselaar de Grimbergen gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pere Gamundí. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sérgio Pinto va estar a punt de sentenciar el partit al minut 67, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Calvin Othman gairebé va marcar per a Grimbergen des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Passaven 83 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ratilo Suppanz va rematar alt.

Limones CF

Goles Goles

  • 137 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Sorin Piele la va convertir en gol amb un remat de cap en Enrique Velázquez tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 87 el marcador es va actualitzar: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): Limones van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 15, però Antonio Luis Nieva va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): Limones va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Arturo Andelo va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Limones, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Mario Viedes va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 252 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Antonio Luis Nieva ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.