Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Segunda Fundacion (779955) - Parecementira (1589257) » 649193240: T61/J10/V

Liga 649193240 Información oficial sobre el partido 649193240 en Hattrick

28.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 10 / V.85 (5598)

La Segunda Fundacion Alineación oficial del equipo 'La Segunda Fundacion' en el partido 1 - 2 Parecementira Alineación oficial del equipo 'Parecementira' en el partido
0 - 1 Niv Eden (8')
包 (Bao) 新明 (Xinming) (24') 1 - 1
1 - 2 Niv Eden (75')
La Segunda Fundacion Alineación oficial del equipo 'La Segunda Fundacion' en el partido 1 - 2 Parecementira Alineación oficial del equipo 'Parecementira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Segunda Fundacion Alineación oficial del equipo 'La Segunda Fundacion' en el partido 2 - 0 Parecementira Alineación oficial del equipo 'Parecementira' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Segunda Fundacion

Goles Goles

  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els jugadors del Fundacion amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 24, deixant 包 (Bao) 新明 (Xinming) en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a Fundacion per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per 包 (Bao) 新明 (Xinming), però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): 包 (Bao) 新明 (Xinming) de Fundacion va intentar batre la porteria rival al minut 12 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 14 minuts, en 包 (Bao) 新明 (Xinming) no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): David Vega Rivero va estar a punt de marcar al minut 21 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29, Manuel Cologán arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Fundacion va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alejandro Maracá en un 1 contra 1 amb el porter 淳平 (Jumpei) 前田 (Maeda), que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Fundacion per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 70, quan Ahmed Awny va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Parecementira

Goles Goles

  • 143 Minuto 8 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Parecementira va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Niv Eden, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Parecementira eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 75, Niv Eden va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): En Lanzelot Kautz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Parecementira van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 30, però el xut de Niv Eden des de l'esquerra va sortir desviat.