Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Academia Menendiana (1455515) - Real SAS CF (772982) » 649191962: T61/J12/V

Liga 649191962 Información oficial sobre el partido 649191962 en Hattrick

11.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 12 / V.62 (5575)

CDR of Catalonia Alineación oficial del equipo 'CDR of Catalonia' en el partido 2 - 2 Real SAS CF Alineación oficial del equipo 'Real SAS CF' en el partido
0 - 1 Rafael Mira (29')
Patrick Ayoola (33') 1 - 1
Enrique Matute (61') 2 - 1
2 - 2 Luis Yturbe (62')
CDR of Catalonia Alineación oficial del equipo 'CDR of Catalonia' en el partido 2 - 2 Real SAS CF Alineación oficial del equipo 'Real SAS CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CDR of Catalonia Alineación oficial del equipo 'CDR of Catalonia' en el partido 1 - 1 Real SAS CF Alineación oficial del equipo 'Real SAS CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,9 % 46,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CDR of Catalonia

Goles Goles

  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): Patrick Ayoola va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, CDR, al minut 33. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 141 Minuto 61 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de CDR van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Enrique Matute.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 51 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Enrique Matute de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Cuero.

Real SAS CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Rafael Mira que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 138 Minuto 62 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Etelvino Argiz arribés a peus de Luis Yturbe, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a SAS el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 8, quan en Javier Jesús Mansilla va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Luis Yturbe de SAS, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 42, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Armando Casquero va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): SAS van sortir al contraatac al minut 56, però Armando Casquero va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): SAS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Josef Nechvíle va desviar el xut final de Luis Yturbe després d'una sèrie de rebots i molta confusió.