Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Milagrosa (119343) - Cyberdogs (119356) » 649191943: T61/J7/V

Liga 649191943 Información oficial sobre el partido 649191943 en Hattrick

07.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 7 / V.62 (5575)

Morlox Alineación oficial del equipo 'Morlox' en el partido 2 - 1 Tres Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Tres Hattrick Club' en el partido
0 - 1 Claudio Martín Damia (41')
Jasper Widemann (80') 1 - 1
Sammy Gayet (81') 2 - 1
Morlox Alineación oficial del equipo 'Morlox' en el partido 2 - 1 Tres Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Tres Hattrick Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Morlox Alineación oficial del equipo 'Morlox' en el partido 3 - 1 Tres Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Tres Hattrick Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Morlox

Goles Goles

  • 137 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 80 en Fridolin Ey va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Jasper Widemann podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 81 gràcies a la jugada de Sammy Gayet, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jasper Widemann va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant David Fischer va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Jesús Ramon Morer va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Morlox van sortir al contraatac amb encert al minut 36, però Oliver Moulart no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Morlox per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Sammy Gayet va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 210 Minuto 51 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Oliver Moulart quasi empata el partit al minut 51, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Oliver Moulart de Morlox va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pep Cuatrecasas de Morlox va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tres Hattrick Club

Goles Goles

  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Rotem Kaganovich va anar directament als peus de Claudio Martín Damia que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jordi Punyed va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en John Lindstad rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Castilla de Hattrick va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Etor Zuntzundegi de Hattrick amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.