Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Club dels Empanats (31134) - Neal Winfluky Eagles (312191) » 649189977: T61/J6/V

Liga 649189977 Información oficial sobre el partido 649189977 en Hattrick

30.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 6 / V.27 (5540)

Atlètic Club dels Empanats Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club dels Empanats' en el partido 3 - 1 Neal Winfluky Eagles Alineación oficial del equipo 'Neal Winfluky Eagles' en el partido
Josuè Jansana (19') 1 - 0
Edmundo Berriz (26') 2 - 0
Vasilios Verivakis (54') 3 - 0
3 - 1 Enrique Andrés Robres (65')
Atlètic Club dels Empanats Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club dels Empanats' en el partido 3 - 1 Neal Winfluky Eagles Alineación oficial del equipo 'Neal Winfluky Eagles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlètic Club dels Empanats Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club dels Empanats' en el partido 1 - 1 Neal Winfluky Eagles Alineación oficial del equipo 'Neal Winfluky Eagles' en el partido
Tiene suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,2 % 1,2 % 85,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Club dels Empanats

Goles Goles

  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): El jugador Josuè Jansana de Empanats es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Empanats el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Edmundo Berriz va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Vasilios Verivakis va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Juan Pablo Manzanaro del Empanats ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Enrique Almogrote va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Guaire Caba va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Empanats Florindo Gasparroni quasi marca al minut 84 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Carlos Juárez Yepes l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fuco Pobo de Empanats es va guanyar la targeta groga merescudament.

Neal Winfluky Eagles

Goles Goles

  • 151 Minuto 65 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 65 del partit, anotant el 3 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Enrique Andrés Robres.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Enrique Andrés Robres ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Eagles va estar a punt d'empatar al 25 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Björn Nägeli que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 66, quan un error defensiu va deixar Vivencio Porca completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Daniel Noroña Fabra de Eagles va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Sanz de Eagles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.