Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dioses (48768) - CUCLES (490919) » 649189696: T61/J6/V

Liga 649189696 Información oficial sobre el partido 649189696 en Hattrick

30.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 6 / V.22 (5535)

Dioses Alineación oficial del equipo 'Dioses' en el partido 1 - 3 CUCLES Alineación oficial del equipo 'CUCLES' en el partido
0 - 1 Cosmin Căileanu (43')
0 - 2 Carlos Gustavo Huertas (44')
0 - 3 Cosmin Căileanu (63')
Kasper Weinhaeusl (73') 1 - 3
Dioses Alineación oficial del equipo 'Dioses' en el partido 1 - 3 CUCLES Alineación oficial del equipo 'CUCLES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dioses Alineación oficial del equipo 'Dioses' en el partido 1 - 2 CUCLES Alineación oficial del equipo 'CUCLES' en el partido
Tiene un resultado normal 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,8 % 9,1 % 68,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dioses

Goles Goles

  • 190 Minuto 73 (Gol de falta): En Kasper Weinhaeusl conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-3

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Vladimir Zimmermann va estar a punt d'avançar els locals al minut 42 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 201 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Kasper Weinhaeusl no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Sebastian Makin no va entrar per centímetres.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Dioses sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Miguel Ampurias, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 78 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ander Tordesillas de Dioses va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

CUCLES

Goles Goles

  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Michael Tate estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Cosmin Căileanu va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 43.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44, Carlos Gustavo Huertas va augmentar l'avantatge de CUCLES a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Cosmin Căileanu va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 63, i va fer pujar el 0 - 3 per a CUCLES.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 12, quan en Edmond Crane va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): CUCLES va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Horacio Botija va desviar el xut final de Edmond Crane després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alvarado Murcia després de 44 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Horacio Botija va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Carlos Gustavo Huertas al minut 47, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): Martín Fernán hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Michael Tate havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Michael Tate. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alvarado Murcia de CUCLES amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alvarado Murcia de CUCLES va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".