Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pitufos Makineros (1430739) - NápolesReina (436112) » 649188614: T61/J1/V

Liga 649188614 Información oficial sobre el partido 649188614 en Hattrick

26.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / V.3 (5516)

Pitufos Makineros Alineación oficial del equipo 'Pitufos Makineros' en el partido 0 - 1 NápolesReina Alineación oficial del equipo 'NápolesReina' en el partido
0 - 1 Radomil Hronovský (49')
Pitufos Makineros Alineación oficial del equipo 'Pitufos Makineros' en el partido 0 - 1 NápolesReina Alineación oficial del equipo 'NápolesReina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pitufos Makineros Alineación oficial del equipo 'Pitufos Makineros' en el partido 1 - 1 NápolesReina Alineación oficial del equipo 'NápolesReina' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,4 % 13,0 % 62,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pitufos Makineros

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Makineros va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mikael Paakkunainen en un 1 contra 1 amb el porter Dídac Casagolda, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Makineros van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Marcel Kenesei va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Matthies Moelzer va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 42 (Ocasión de falta): Vasco Manuel Águia quasi dona a Makineros l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Makineros, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Glenn Carrol va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Makineros va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Glenn Carrol, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Glenn Carrol de Makineros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

NápolesReina

Goles Goles

  • 173 Minuto 49 (Gol por la derecha): El jugador de NápolesReina Radomil Hronovský va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 49 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Es duien 33 minuts de partit jugats quan Jochen Astner va estar a punt de posar per davant a NápolesReina amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gregorio Contreras va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Jochen Astner, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 65 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. NápolesReina va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Juan Valonga quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gregorio Contreras, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Jochen Astner de NápolesReina va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 75 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.