Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marajas de San Telmo (774044) - Berenjena Street (48813) » 649188126: T61/J5/IV

Liga 649188126 Información oficial sobre el partido 649188126 en Hattrick

23.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 5 / IV.58 (3481)

A.D. Rayo de Vallekas Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo de Vallekas' en el partido 1 - 0 Berenjena Street Alineación oficial del equipo 'Berenjena Street' en el partido
Honorindo Biggs (53') 1 - 0
A.D. Rayo de Vallekas Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo de Vallekas' en el partido 1 - 0 Berenjena Street Alineación oficial del equipo 'Berenjena Street' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.D. Rayo de Vallekas Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo de Vallekas' en el partido 2 - 0 Berenjena Street Alineación oficial del equipo 'Berenjena Street' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D. Rayo de Vallekas

Goles Goles

  • 124 Minuto 53 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 53 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Honorindo Biggs. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 3 (Ocasión tiro lejano): El Rayo se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 3, en Honorindo Biggs va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 206 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 4, tothom va saber perquè en Mickaël Dobigny era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 287 Minuto 17 (Ocasión tiro lejano): Al minut 17 un refús amb el peu d'en Pedro Moriña va anar a parar als peus del Mickaël Dobigny que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Berenjena Street

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Berenjena va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jaume Canal, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.