Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

anem (485532) - Vendaval F.C. (121267) » 649187270: T61/J1/IV

Liga 649187270 Información oficial sobre el partido 649187270 en Hattrick

26.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / IV.43 (3466)

anem Alineación oficial del equipo 'anem' en el partido 2 - 1 Vendaval F.C. Alineación oficial del equipo 'Vendaval F.C.' en el partido
Nguyễn Tăng Long (5') 1 - 0
1 - 1 Aitor Lengaran (19')
Tranquillo Schlüchter (58') 2 - 1
anem Alineación oficial del equipo 'anem' en el partido 2 - 1 Vendaval F.C. Alineación oficial del equipo 'Vendaval F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
anem Alineación oficial del equipo 'anem' en el partido 2 - 0 Vendaval F.C. Alineación oficial del equipo 'Vendaval F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

anem

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Nguyễn Tăng Long va donar a anem un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 115 Minuto 58 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Tranquillo Schlüchter era molt més ràpid que el defensa Elias Hovsepyan. Al minut 58, el jugador de anem va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Tranquillo Schlüchter, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Tranquillo Schlüchter una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 15, però una magnífica aturada de Manolios Katritsis va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 24 per blocar una centrada d'en Omar Monge va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de anem.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Tranquillo Schlüchter gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Manolios Katritsis va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Passaven 65 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Greg Faulkner va rematar alt.
  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): Al minut 72, Balázs Pomper gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Vendaval F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 19 minuts Aitor Lengaran va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): El Vendaval va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 16, però en Rune Wangberg va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 286 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Rune Wangberg va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Rune Wangberg va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 31, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Lun Ang Noeun va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 286 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 62, el Vendaval estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Shuki Slovatik va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Vendaval van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 76, però el xut de Elias Hovsepyan des de l'esquerra va sortir desviat.