Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ARKANNDAS ZARAGOZA SUB 23 (47467) - Oneitorrr F.C (438079) » 649186683: T61/J8/IV

Liga 649186683 Información oficial sobre el partido 649186683 en Hattrick

14.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 8 / IV.32 (3455)

A.C. Argonautas Alineación oficial del equipo 'A.C. Argonautas' en el partido 2 - 2 Oneitorrr F.C Alineación oficial del equipo 'Oneitorrr F.C' en el partido
0 - 1 Alberto Maestro González (33')
0 - 2 Mustafa Kemal Sergin (70')
Joan Moragues (75') 1 - 2
Claudio Moncada (83') 2 - 2
A.C. Argonautas Alineación oficial del equipo 'A.C. Argonautas' en el partido 2 - 2 Oneitorrr F.C Alineación oficial del equipo 'Oneitorrr F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.C. Argonautas Alineación oficial del equipo 'A.C. Argonautas' en el partido 2 - 0 Oneitorrr F.C Alineación oficial del equipo 'Oneitorrr F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Argonautas

Goles Goles

  • 103 Minuto 75 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Argonautas per la dreta va donar com a resultat un gol de Joan Moragues al minut 75 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 110 Minuto 83 (Gol de falta): Claudio Moncada va aconseguir l'empat per a Argonautas mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3, Miguel Andreu arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En András Keresztély va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Argonautas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Argonautas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pierpaolo Lamonato va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Aníbal da Cruz.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Argonautas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Diego Triana en un 1 contra 1 amb el porter Aníbal da Cruz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Joan Moragues va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Diego Triana hauria d'haver estat gol al minut 60 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, Diego Triana va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Oneitorrr F.C

Goles Goles

  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): Oneitorrr sabia com jugar al contraatac, i al minut 33, Alberto Maestro González va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): El Oneitorrr era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Mustafa Kemal Sergin va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Oneitorrr va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gian Franco Gallelli va sortir per sobre el travesser.