Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Vaquilla (1366741) - kuruhoo (796566) » 649185409: T61/J12/IV

Liga 649185409 Información oficial sobre el partido 649185409 en Hattrick

11.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 12 / IV.9 (3432)

Atletico Vaquilla Alineación oficial del equipo 'Atletico Vaquilla' en el partido 1 - 2 kuruhoo Alineación oficial del equipo 'kuruhoo' en el partido
0 - 1 Bruno Abreu Lopes (82')
0 - 2 Julian Zubidia (85')
Petar Kovačević (86') 1 - 2
Atletico Vaquilla Alineación oficial del equipo 'Atletico Vaquilla' en el partido 1 - 2 kuruhoo Alineación oficial del equipo 'kuruhoo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Vaquilla Alineación oficial del equipo 'Atletico Vaquilla' en el partido 2 - 0 kuruhoo Alineación oficial del equipo 'kuruhoo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Vaquilla

Goles Goles

  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): Petar Kovačević de Atletico va demostrar les seves habilitats al minut 86 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Adam Kudláč! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Atletico va estar a punt de posar-se per davant al minut 21 però Tenho Blomberg va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Atletico va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Petar Kovačević ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Atletico per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 71, quan Adam Kudláč va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Atletico va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Wilson Kruyens va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Göran Hör.

kuruhoo

Goles Goles

  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): En 陆 (Lu) 纬星 (Weixing) entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al kuruhoo, un peu providencial d'en Bruno Abreu Lopes va situar el 0-1 al panell digital.
  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de kuruhoo eren letals, i Julian Zubidia va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de kuruhoo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a 陆 (Lu) 纬星 (Weixing), que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): En Bruno Abreu Lopes va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): David García, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 53 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Bruno Abreu Lopes va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 78, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Botond Hungler va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Julian Zubidia de kuruhoo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 22 (Evento clima: SE: Support player boost failed): En 陆 (Lu) 纬星 (Weixing) es caracteritzava per ser una bona ajuda pels companys. No obstant això, en aquest partit, ho intentava un cop darrere l'altre però no li sortia.