Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The_Slim_Shadiers (1431010) - Cascajos,F.C. (796028) » 649185048: T61/J6/IV

Liga 649185048 Información oficial sobre el partido 649185048 en Hattrick

30.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 6 / IV.3 (3426)

The_Slim_Shadiers Alineación oficial del equipo 'The_Slim_Shadiers' en el partido 2 - 3 Cascajos,F.C. Alineación oficial del equipo 'Cascajos,F.C.' en el partido
0 - 1 Matthäus Gabriel (18')
Secondo Serpellini (31') 1 - 1
Jaime Pinto (34') 2 - 1
2 - 2 Ruslan Krivcun (59')
2 - 3 Lluís Miquel Saus (70')
The_Slim_Shadiers Alineación oficial del equipo 'The_Slim_Shadiers' en el partido 2 - 3 Cascajos,F.C. Alineación oficial del equipo 'Cascajos,F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The_Slim_Shadiers Alineación oficial del equipo 'The_Slim_Shadiers' en el partido 2 - 2 Cascajos,F.C. Alineación oficial del equipo 'Cascajos,F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,2 % 22,4 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The_Slim_Shadiers

Goles Goles

  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 31, Secondo Serpellini de The_Slim_Shadiers empatava el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Passats 34 minuts, Jaime Pinto, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. The_Slim_Shadiers es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jaime Pinto va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del The_Slim_Shadiers van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Profas Jokubavičius, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Claudiu Teşoi va estar a punt d'acabar en gol al minut 66, però el porter visitant Demetrio Nuñez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Jaime Pinto del The_Slim_Shadiers ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Cascajos,F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Matthäus Gabriel que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 163 Minuto 59 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 59 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Ruslan Krivcun.
  • 172 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Cascajos,F.C. va ser finalitzada des de l'esquerra per Lluís Miquel Saus al minut 70. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Lluís Miquel Saus, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 17 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Matthäus Gabriel va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en David Fresnillo va rematar amb l'empenya exterior desviat.