Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gràcia H.C. (434064) - Huma CF (774895) » 648250698: T61/R1

Copa 648250698 Información oficial sobre el partido 648250698 en Hattrick

23.10.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 1

Gràcia H.C. Alineación oficial del equipo 'Gràcia H.C.' en el partido 4 - 5 matidon Alineación oficial del equipo 'matidon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Gràcia H.C. Alineación oficial del equipo 'Gràcia H.C.' en el partido 4 - 1 matidon Alineación oficial del equipo 'matidon' en el partido
Tiene un resultado normal 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gràcia H.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 50 (Gol por la derecha): Els jugadors del GHC amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 50, deixant Danel Zutza en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 93 (Gol por el centro): Nima Charmi va donar a GHC un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Kamil Pleskač del GHC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 209 Minuto 84 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Dani Verhage, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a matidon, però Radosław Zaśko no va poder encertar el xut.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Oswald Hebeda de GHC va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de GHC Radosław Zaśko va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de GHC, Danel Zutza, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Olaf Tuerk de GHC, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Alkis Agaliotis en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de GHC, Casper Bom, col·locà la pilota just a les mans d'en Alkis Agaliotis. El marcador: 4 - 5.

matidon

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 26, Aleksander Sala va pentinar un córner cap al segon pal que Mostafa Chehreh Barghi va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 161 Minuto 101 (Gol por el centro): matidon van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 101, quan Franciszek Bucholski va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Mostafa Chehreh Barghi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 5 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): matidon va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan Dieter Van Rijkevorsel va quedar-se sol davant el porter Casper Bom, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Mostafa Chehreh Barghi quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Tomás Varela va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 75, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Casper Bom va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Es duien 78 minuts de partit jugats quan Hannes Tornman va estar a punt de posar per davant a matidon amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Casper Bom va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Cosmin Cătău que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 92 (Ocasión de falta): En Cosmin Cătău va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 92. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 261 Minuto 100 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Dani Verhage va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Aleksander Sala de matidon anava molt fort i col·locat però Casper Bom no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Mostafa Chehreh Barghi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de matidon Tomás Varela no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Casper Bom es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Franciszek Bucholski anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a matidon.