Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

(-48797353) - AD Pétrola (1433709) » 648244460: T61/R1

Copa 648244460 Información oficial sobre el partido 648244460 en Hattrick

23.10.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 1

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 10 labradores del yukon Alineación oficial del equipo 'labradores del yukon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 9 labradores del yukon Alineación oficial del equipo 'labradores del yukon' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo callejero

labradores del yukon

Goles Goles

 • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Óscar Anganga va poder marcar tot sol el 0 - 1.
 • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Óscar Anganga va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 2 al minut 26.
 • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Óscar Anganga de labradores va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 27. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
 • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al 30 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a labradores augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Miguel Almenar es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
 • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Miguel Almenar, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
 • 119 Minuto 54 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Genís Castellsis sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Enrique Ombreiro que, efectivament, va fer pujar el 0 - 6!
 • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59, labradores va augmentar el seu avantatge a 0 - 7, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Paulo Narváez, amb un xut sec des de la dreta.
 • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Ulises Landín va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 8 per als visitants.
 • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Miguel Almenar, que va ser qui va marcar 0 - 9, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
 • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 84, labradores va augmentar el seu avantatge a 0 - 10, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Enrique Ombreiro.

Ocasiones Ocasiones

 • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de David Navarro. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
 • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Óscar Anganga després de 90 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Porfirio Pelayo va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Genís Castellsis de labradores va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.