Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mandinDX (994133) - Joselinden (1457880) » 647040866: T60/R4

Copa 647040866 Información oficial sobre el partido 647040866 en Hattrick

24.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 4

mandinDX Alineación oficial del equipo 'mandinDX' en el partido 1 - 3 Joselinden Alineación oficial del equipo 'Joselinden' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
mandinDX Alineación oficial del equipo 'mandinDX' en el partido 1 - 3 Joselinden Alineación oficial del equipo 'Joselinden' en el partido
Tiene un resultado normal 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,8 % 0,9 % 87,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mandinDX

Goles Goles

  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Iván Burgos, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Juan Miguel Mazo Monzón de mandinDX va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a José Javier Iturbide que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 es va veure una gran oportunitat per a mandinDX per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mauricio Borau, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): mandinDX va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar José Javier Iturbide en un 1 contra 1 amb el porter Giuseppe Lias, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 203 Minuto 109 (Ocasión por la derecha): mandinDX va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan José Javier Iturbide va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Joselinden

Goles Goles

  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 83 minuts Mickaël Rollet va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 94 (Gol por la izquierda): Passats 94 minuts de partit, Joselinden es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Giulio Tabarrini es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 104 (Gol por el centro): Gustavo Adolfo Greenald va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 104, i va fer pujar el 1 - 3 per a Joselinden.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de Cálico Harari, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Giulio Tabarrini no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Enrique Estébanez Zarzalejos de Joselinden, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 26, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 98 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gustavo Adolfo Greenald va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enrique Estébanez Zarzalejos de Joselinden amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Calixto Donesteve.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Enrique Estébanez Zarzalejos de Joselinden es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 74.