Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Green Cactus SC (437425) - UD Badalonian (991611) » 646893795: T60/R3

Copa 646893795 Información oficial sobre el partido 646893795 en Hattrick

17.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 3

Calpe Naranjas Alineación oficial del equipo 'Calpe Naranjas' en el partido 2 - 5 Hadria's team Alineación oficial del equipo 'Hadria's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Calpe Naranjas Alineación oficial del equipo 'Calpe Naranjas' en el partido 1 - 3 Hadria's team Alineación oficial del equipo 'Hadria's team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calpe Naranjas

Goles Goles

  • 110 Minuto 34 (Gol de falta): Joseph Lie va aconseguir l'empat per a Naranjas mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Khoury Hmoud, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 5 per a Naranjas.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 29 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Xoaquín Serodio va superar els defenses rivals per velocitat al minut 29 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Hadria's team

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): El jugador de Hadrias Jan Heichele va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 26 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Antonio Güell quedar desmarcat i marcar per a Hadrias al minut 55. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 84, Hadrias va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Alejandro 'El Cerebro' Mila.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al 87 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Hadrias augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Antonio Güell es rifés el porter i marqués el 1 - 4.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jarosław Wruk, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Antonio Güell va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Hadrias que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Antonio Güell, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Hadrias quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Sorin 'El Rumano' Tulceanu va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Khoury Hmoud haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Hadrias al minut 83.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Güell de Hadrias amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89 de partit, Antonio Güell de Hadrias va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.