Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CAPRICE DE DEUX (1417568) - Pooly73 (1421461) » 646730585: T60/R2

Copa 646730585 Información oficial sobre el partido 646730585 en Hattrick

10.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 2

CAPRICE DE DEUX Alineación oficial del equipo 'CAPRICE DE DEUX' en el partido 1 - 2 FC Gondor Alineación oficial del equipo 'FC Gondor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CAPRICE DE DEUX Alineación oficial del equipo 'CAPRICE DE DEUX' en el partido 0 - 3 FC Gondor Alineación oficial del equipo 'FC Gondor' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CAPRICE DE DEUX

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): CAPRICE va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Philippe Daimler, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pau Viejo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Pau Viejo del CAPRICE ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

FC Gondor

Goles Goles

  • 161 Minuto 56 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Luis Alapont que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 96 (Gol por la izquierda): Passats 96 minuts de partit, Gondor es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Ulu Payır es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En César García Arrafán va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Gerhard Rein de Gondor, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 31, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El Gondor creava perill des de la dreta al minut 52, però en Michael Komosný, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a César García Arrafán desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53 Ulu Payır va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Michael Komosný va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 62, quan en Iván Mayorga va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Gondor va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 68, quan Iván Mayorga va quedar-se sol davant el porter Michael Komosný, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Guus Prik de Gondor es va guanyar la targeta groga merescudament.