Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U. E. Cal bassacs (1583158) - C.E.Ravanets (310603) » 646730013: T60/R2

Copa 646730013 Información oficial sobre el partido 646730013 en Hattrick

10.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 2

U. E. Cal bassacs Alineación oficial del equipo 'U. E. Cal bassacs' en el partido 3 - 4 C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
U. E. Cal bassacs Alineación oficial del equipo 'U. E. Cal bassacs' en el partido 0 - 5 C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido
Tiene bastante suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U. E. Cal bassacs

Goles Goles

  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 41, el bassacs va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Fernando Urruchua, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): En Hans-Henning Farnleitner entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al bassacs, un peu providencial d'en Fernando Urruchua va situar el 2-3 al panell digital.
  • 112 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90 del partit, el jugador Hans Over de bassacs va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Sáenz Aragón de bassacs la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

C.E.Ravanets

Goles Goles

  • 135 Minuto 10 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Dani Saburit va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 1. L'experiència és un grau!
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Pedro Urbina Arce de C.E.Ravanets va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 26. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Saturno Mantiñán va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 80, i va fer pujar el 1 - 3 per a C.E.Ravanets.
  • 171 Minuto 94 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 94, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Antonio Seras Bueno es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Paco Sáez al minut 13, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 Antonio Marcos va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Dani Saburit, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Calogero Buccheri va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Dani Saburit es va quedar sol davant del porter, al minut 48. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Pedro Urbina Arce, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 57 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. C.E.Ravanets va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, el C.E.Ravanets va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Calogero Buccheri s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 100 (Ocasión por el centro): Benjamín Barquín quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Antonio Marcos, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Saturno Mantiñán de C.E.Ravanets va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio Rivero Camacho de C.E.Ravanets amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.