Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atleticos Moskoskayas (433789) - Ourense C.F (799307) » 646728243: T60/R2

Copa 646728243 Información oficial sobre el partido 646728243 en Hattrick

10.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 2

Atleticos Moskoskayas Alineación oficial del equipo 'Atleticos Moskoskayas' en el partido 1 - 3 Gamones de Sayago Alineación oficial del equipo 'Gamones de Sayago' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atleticos Moskoskayas Alineación oficial del equipo 'Atleticos Moskoskayas' en el partido 0 - 1 Gamones de Sayago Alineación oficial del equipo 'Gamones de Sayago' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atleticos Moskoskayas

Goles Goles

  • 136 Minuto 34 (Gol evento especial inexperiencia rival): En David Banús es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Halis Fersan per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 34 passava a ser 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Uwe Feilbogen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Berndt Granhult va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Moskoskayas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Moskoskayas van sortir al contraatac amb encert al minut 37, però Berndt Granhult no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El Moskoskayas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en Uwe Feilbogen va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Moskoskayas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Berndt Granhult, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 85 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Gamones de Sayago

Goles Goles

  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Gamones van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Aleu Galiana va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Antonio Gabat quedar desmarcat i marcar per a Gamones al minut 82. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Antonio Gabat estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Serxio Millares va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 3 al minut 83.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Serxio Millares de Gamones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Banús de Gamones va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.