Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barcelona Dolphins (778759) - Unión Tartessos (990991) » 644208327: T60/J3/VII

Liga 644208327 Información oficial sobre el partido 644208327 en Hattrick

20.07.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 3 / VII.943 (38979)

Atlético Botellín Alineación oficial del equipo 'Atlético Botellín' en el partido 0 - 1 Ferrol Hotspur Alineación oficial del equipo 'Ferrol Hotspur' en el partido
0 - 1 Jorge Caloca (31')
Atlético Botellín Alineación oficial del equipo 'Atlético Botellín' en el partido 0 - 1 Ferrol Hotspur Alineación oficial del equipo 'Ferrol Hotspur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atlético Botellín Alineación oficial del equipo 'Atlético Botellín' en el partido 4 - 1 Ferrol Hotspur Alineación oficial del equipo 'Ferrol Hotspur' en el partido
Es un cenizo 3.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,6 % 0,5 % 8,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Botellín

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Janitz Larraneta! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Francisco Jesús Hernández-Maureta va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 47, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Hotspur. La jugada d'estratègia del Atlético per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Lluís Coroné va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Francisco Jesús Hernández-Maureta de Atlético va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 70, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Celedonio Gebali de Atlético amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Ferrol Hotspur

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Hotspur va ser finalitzada des de l'esquerra per Jorge Caloca al minut 31. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Díaz, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 2 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Es duien 19 minuts de partit jugats quan Gabriel Garita va estar a punt de posar per davant a Hotspur amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gontzal Agirretorre va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Hotspur quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Óscar Vallecillo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Luis Carlos Morente es va quedar sol davant del porter, al minut 77. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.