Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La naranja terapeutica (1457963) - CF Mojamuto (1581456) » 644197542: T60/J9/VII

Liga 644197542 Información oficial sobre el partido 644197542 en Hattrick

31.08.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 9 / VII.750 (38786)

La naranja terapeutica Alineación oficial del equipo 'La naranja terapeutica' en el partido 2 - 0 Atletico las Cañas C.F. Alineación oficial del equipo 'Atletico las Cañas C.F.' en el partido
Alejandro Mata (26') 1 - 0
Alejandro Mata (54') 2 - 0
La naranja terapeutica Alineación oficial del equipo 'La naranja terapeutica' en el partido 2 - 0 Atletico las Cañas C.F. Alineación oficial del equipo 'Atletico las Cañas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La naranja terapeutica Alineación oficial del equipo 'La naranja terapeutica' en el partido 0 - 1 Atletico las Cañas C.F. Alineación oficial del equipo 'Atletico las Cañas C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,0 % 0,4 % 91,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La naranja terapeutica

Goles Goles

  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): El terapeutica era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Alejandro Mata va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 105 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Juan Luis Moreno-Calvo va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Alejandro Mata va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. terapeutica posava el marcador 2 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de terapeutica va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jaime Asensio va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ieltxu Okendo de terapeutica la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atletico las Cañas C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 25 (Ocasión de falta): El Atletico va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 25 amb un llançament de falta perillós. En Pablo Cervati però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Luis Landacaranda va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Atletico a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Sergio Sangalli va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 260 Minuto 43 (Ocasión de falta): En Pablo Cervati va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 260 Minuto 44 (Ocasión de falta): Amb 44 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Pablo Cervati va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Macías Ramírez de Atletico es va emportar una amonestació al minut 9 per provocar un rival.