Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Vilagarcía de Arousa (1438486) - montezanitos (1597238) » 644191713: T60/J8/VII

Liga 644191713 Información oficial sobre el partido 644191713 en Hattrick

24.08.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 8 / VII.646 (38682)

adejacomesports Alineación oficial del equipo 'adejacomesports' en el partido 1 - 2 Moralzarzal cf Alineación oficial del equipo 'Moralzarzal cf' en el partido
0 - 1 Manuel Sánchez (27')
Sergio Valdés (53') 1 - 1
1 - 2 Petar Petrov (86')
adejacomesports Alineación oficial del equipo 'adejacomesports' en el partido 1 - 2 Moralzarzal cf Alineación oficial del equipo 'Moralzarzal cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
adejacomesports Alineación oficial del equipo 'adejacomesports' en el partido 4 - 0 Moralzarzal cf Alineación oficial del equipo 'Moralzarzal cf' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

adejacomesports

Goles Goles

  • 112 Minuto 53 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Sergio Valdés va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 53.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mauro Jubitero va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 210 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Calvino Albarellos va fer una magnífica aturada al minut 29, tot i el bon llançament de falta de Mauro Jubitero.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): adejacomesports enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Angel Llerena hauria d'haver estat gol al minut 40 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 235 Minuto 60 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Francisco Danguso es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 60, però el porter va aturar el seu xut.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Francisco Danguso va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 85 (Ocasión de falta): Mauro Jubitero quasi dona a adejacomesports l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 213 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Marin-Gabriel Oporanu de adejacomesports va intentar batre la porteria rival al minut 91 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Raúl Ramírez de León de adejacomesports amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Gonzalo Burón de adejacomesports va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Moralzarzal cf

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Moralzarzal prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Manuel Sánchez.
  • 186 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Moralzarzal amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Petar Petrov, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Moralzarzal va anar a parar a la dreta de l'atac on en Heliodoro Sáinz Pardo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Petar Petrov quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Marcos Vieira, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Petar Petrov de Moralzarzal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.