Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zinedines FC (1580583) - Cosetes (485866) » 644190327: T60/J11/VII

Liga 644190327 Información oficial sobre el partido 644190327 en Hattrick

14.09.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 11 / VII.621 (38657)

C.D.Logro Alineación oficial del equipo 'C.D.Logro' en el partido 0 - 2 SILVIA+LAURA Alineación oficial del equipo 'SILVIA+LAURA' en el partido
0 - 1 Roman Kostur (20')
0 - 2 Holger Freyschmidt (25')
C.D.Logro Alineación oficial del equipo 'C.D.Logro' en el partido 0 - 2 SILVIA+LAURA Alineación oficial del equipo 'SILVIA+LAURA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D.Logro Alineación oficial del equipo 'C.D.Logro' en el partido 2 - 0 SILVIA+LAURA Alineación oficial del equipo 'SILVIA+LAURA' en el partido
Tiene mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Logro

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9, Gerjan Cassen arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Gerjan Cassen del C.D.Logro ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Zygmunt Ziemba de C.D.Logro va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 22, però no va estar gaire encertat.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en José Antonio Fernández Perdones, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Alfredo Risi va ser clau en la jugada d'atac de C.D.Logro al minut 30, quan ell mateix va fer una passada brutal a Gerjan Cassen, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 201 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Ionuţ Chiricheş va disposar d'una bona oportunitat al minut 61, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Alfredo Risi no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerjan Cassen de C.D.Logro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

SILVIA+LAURA

Goles Goles

  • 140 Minuto 20 (Gol de contra de falta): El contraatac de SILVIA+LAURA va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Roman Kostur va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!
  • 106 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 25 i semblava que SILVIA+LAURA desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Holger Freyschmidt va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Leon Banks quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Guy Frinsel, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Markus Viik de SILVIA+LAURA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.