Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Squil for ever (120416) - Karkamals (1340042) » 644148984: T60/J7/VI

Liga 644148984 Información oficial sobre el partido 644148984 en Hattrick

17.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / VI.907 (15225)

Squil for ever Alineación oficial del equipo 'Squil for ever' en el partido 1 - 3 Karkamals Alineación oficial del equipo 'Karkamals' en el partido
0 - 1 Jean-Fabrice Claude (30')
0 - 2 Czarek Łapiński (39')
0 - 3 Dorben Tabin (62')
Ermenter Mirambell (90') 1 - 3
Squil for ever Alineación oficial del equipo 'Squil for ever' en el partido 1 - 3 Karkamals Alineación oficial del equipo 'Karkamals' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Squil for ever Alineación oficial del equipo 'Squil for ever' en el partido 0 - 1 Karkamals Alineación oficial del equipo 'Karkamals' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Squil for ever

Goles Goles

  • 186 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Squil amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Ermenter Mirambell, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 3 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 61 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Squil van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 61 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Ramón Rivas Barón, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 82 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Marcial Nieves, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 240 Minuto 85 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Squil sortien al contraatac. La falta llançada per Ramón Rivas Barón va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ermenter Mirambell de Squil la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Karkamals

Goles Goles

  • 135 Minuto 30 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Jean-Fabrice Claude de Karkamals va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 39, Karkamals va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Czarek Łapiński.
  • 184 Minuto 62 (Gol de penalti): Al minut 62 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Karkamals, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Dorben Tabin va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ramón Rivas Barón es va comportar com un juvenil al minut 4 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 Sergi Genovard va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jean-Fabrice Claude, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Karkamals quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Isaac Alabort va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 280 Minuto 60 (Ocasión de falta): Dorben Tabin va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dorben Tabin de Karkamals amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.