Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc ubae les corts (47701) - TN Albacete (1461495) » 644147807: T60/J7/VI

Liga 644147807 Información oficial sobre el partido 644147807 en Hattrick

17.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / VI.886 (15204)

Santocf Alineación oficial del equipo 'Santocf' en el partido 3 - 0 TN Albacete Alineación oficial del equipo 'TN Albacete' en el partido
Régis Cellier (12') 1 - 0
Alexander Doychev (17') 2 - 0
Aníbal Maestre León (59') 3 - 0
Santocf Alineación oficial del equipo 'Santocf' en el partido 3 - 0 TN Albacete Alineación oficial del equipo 'TN Albacete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Santocf Alineación oficial del equipo 'Santocf' en el partido 2 - 0 TN Albacete Alineación oficial del equipo 'TN Albacete' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santocf

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 els aficionats van embogir quan en Régis Cellier va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Santocf.
  • 133 Minuto 17 (Gol por la derecha): Santocf va aconseguir el 2 - 0 quan Alexander Doychev va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Santocf va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Aníbal Maestre León des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Irail Torretxea de Santocf va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 209 Minuto 70 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Jesús Puyol, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Albacete, però Luis Víctor Baquedano no va poder encertar el xut.
  • 234 Minuto 73 (Ocasión de penalti): Al minut 73 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Arthur Younger, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ivano Stracciati es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

TN Albacete

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Albacete va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Plamen Tasev, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): Felicio Marco hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Faycán Santana havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Albacete van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 74, però Plamen Tasev va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.