Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FofelleSporting-C.F. (1334293) - CF Martorelles (49277) » 644143448: T60/J9/VI

Liga 644143448 Información oficial sobre el partido 644143448 en Hattrick

31.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 9 / VI.808 (15126)

FofelleSporting-C.F. Alineación oficial del equipo 'FofelleSporting-C.F.' en el partido 4 - 0 PIXATORTA Alineación oficial del equipo 'PIXATORTA' en el partido
Joni Sipura (5') 1 - 0
Joni Sipura (20') 2 - 0
Kirru Intxauburu (28') 3 - 0
Radovan Mićović (32') 4 - 0
FofelleSporting-C.F. Alineación oficial del equipo 'FofelleSporting-C.F.' en el partido 4 - 0 PIXATORTA Alineación oficial del equipo 'PIXATORTA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FofelleSporting-C.F. Alineación oficial del equipo 'FofelleSporting-C.F.' en el partido 4 - 0 PIXATORTA Alineación oficial del equipo 'PIXATORTA' en el partido
Tiene un resultado normal 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FofelleSporting-C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): FofelleSporting-C.F va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 5 Joni Sipura va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 20 (Gol de penalti): Als 20 minuts de joc, els nois de FofelleSporting-C.F van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Joni Sipura augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Kirru Intxauburu de FofelleSporting-C.F va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): FofelleSporting-C.F va aconseguir el 4 - 0 quan Radovan Mićović va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Federico Larra va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de FofelleSporting-C.F se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Federico Larra, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Mikaël Léveaux va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de FofelleSporting-C.F que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

PIXATORTA

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Denis da Bergueira va fer al minut 80 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Cecilio Toda, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Henryk Łyczak de PIXATORTA es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcel·lí Saurina de PIXATORTA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.