Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PILATUS ACF (1587830) - Los chicos de Marcelino (1460499) » 644140426: T60/J10/VI

Liga 644140426 Información oficial sobre el partido 644140426 en Hattrick

07.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 10 / VI.754 (15072)

PILATUS ACF Alineación oficial del equipo 'PILATUS ACF' en el partido 2 - 1 Los chicos de Marcelino Alineación oficial del equipo 'Los chicos de Marcelino' en el partido
Emil Nenko (5') 1 - 0
Cyril Forrester (21') 2 - 0
2 - 1 Filomeno Gallardo (84')
PILATUS ACF Alineación oficial del equipo 'PILATUS ACF' en el partido 2 - 1 Los chicos de Marcelino Alineación oficial del equipo 'Los chicos de Marcelino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PILATUS ACF Alineación oficial del equipo 'PILATUS ACF' en el partido 2 - 2 Los chicos de Marcelino Alineación oficial del equipo 'Los chicos de Marcelino' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,1 % 37,4 % 31,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PILATUS ACF

Goles Goles

  • 105 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Emil Nenko rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Guido Pagnini, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): PILATUS va augmentar la diferència quan Cyril Forrester no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Szymon Radliński, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Los chicos de Marcelino

Goles Goles

  • 153 Minuto 84 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Marcelino seguien lluitant fins al final. Al minut 84, fruit d'aquests esforços, Filomeno Gallardo va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Josep Pressegué va fer una estirada espectacular al minut 32, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Robert Popa.
  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 37 en Antón Méndez va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Josep Pressegué va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 43 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Mihály Fuisz amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Marcelino va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 70 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Marcelino va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 73, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Robert Popa.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Marcelino, l'equip va recuperar la pilota al minut 83 i va contraatacar. En Emil Honti va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Alexis Millasseau va fer una jugada per la banda esquerra, però Josep Pressegué va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Filomeno Gallardo de Marcelino es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Filomeno Gallardo se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.