Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unión Deportiva Llerida (1368076) - Kickey Mahous 1870 (441645) » 644132999: T60/J1/VI

Liga 644132999 Información oficial sobre el partido 644132999 en Hattrick

06.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 1 / VI.622 (14940)

F.C.Astroblema Alineación oficial del equipo 'F.C.Astroblema' en el partido 3 - 0 san gabriell Alineación oficial del equipo 'san gabriell' en el partido
Juan Valentín (31') 1 - 0
Jaume Ramon Robert (32') 2 - 0
Albert Serdà (53') 3 - 0
F.C.Astroblema Alineación oficial del equipo 'F.C.Astroblema' en el partido 3 - 0 san gabriell Alineación oficial del equipo 'san gabriell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.Astroblema Alineación oficial del equipo 'F.C.Astroblema' en el partido 3 - 0 san gabriell Alineación oficial del equipo 'san gabriell' en el partido
Tiene un resultado normal 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Astroblema

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els seguidors del F.C.Astroblema contenien la respiració mentre en Juan Valentín s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 115 Minuto 32 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Zafer Pandır no va poder aturar Jaume Ramon Robert de F.C.Astroblema, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 32 el 2 - 0.
  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): En Juan Cendan entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al F.C.Astroblema, un peu providencial d'en Albert Serdà va situar el 3-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Albert Serdà va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Richard Borg, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En József Bicskei va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): F.C.Astroblema va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan Cendan ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de József Bicskei va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Manuel Cossío va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Albert Serdà, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49, Fernando Valaguer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Manuel Cossío va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Fehim Monteno va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Manuel Cossío al minut 64 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Richard Borg va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Juan Cendan. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

san gabriell