Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Miss Whitney FC (491849) - Nayara Team (1430765) » 644130490: T60/J4/VI

Liga 644130490 Información oficial sobre el partido 644130490 en Hattrick

27.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 4 / VI.577 (14895)

Ace Masters Alineación oficial del equipo 'Ace Masters' en el partido 2 - 0 Nayara Team Alineación oficial del equipo 'Nayara Team' en el partido
Gilabèrt Iserta (35') 1 - 0
Víctor López Pilares (76') 2 - 0
Ace Masters Alineación oficial del equipo 'Ace Masters' en el partido 2 - 0 Nayara Team Alineación oficial del equipo 'Nayara Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ace Masters Alineación oficial del equipo 'Ace Masters' en el partido 3 - 0 Nayara Team Alineación oficial del equipo 'Nayara Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ace Masters

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Corria el minut 35 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Gilabèrt Iserta, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 76, Gabriele Lazzara va pentinar un córner cap al segon pal que Víctor López Pilares va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Víctor López Pilares! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Enric Capellas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gilabèrt Iserta va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Nayara Team

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Elías Palafox Tabuenca va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Pau Alborch va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Nayara que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 250 Minuto 79 (Ocasión de falta): Després de 79 minuts, Evgeniy Tolstikov va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Leonardo Manzanedo el va poder desviar a córner.
  • 290 Minuto 79 (Ocasión de falta): En Abel Bandeira va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Roberto Rongo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Moliner de Nayara va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.