Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LA GUIA F.C (1371096) - Vodka Júniors (486555) » 644128534: T60/J5/VI

Liga 644128534 Información oficial sobre el partido 644128534 en Hattrick

03.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / VI.542 (14860)

Apples Soccer Alineación oficial del equipo 'Apples Soccer' en el partido 2 - 1 *aX_ Alineación oficial del equipo '*aX_' en el partido
Márk Makara (17') 1 - 0
1 - 1 Dagoberto Dávalos (19')
Eligio Lisci (90') 2 - 1
Apples Soccer Alineación oficial del equipo 'Apples Soccer' en el partido 2 - 1 *aX_ Alineación oficial del equipo '*aX_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Apples Soccer Alineación oficial del equipo 'Apples Soccer' en el partido 2 - 0 *aX_ Alineación oficial del equipo '*aX_' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Apples Soccer

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Márk Makara, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Apples se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 17.
  • 121 Minuto 90 (Gol por el centro): Apples va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 90 Eligio Lisci va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Jordi Brossa del Apples ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Eligio Lisci! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Márk Makara va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Apples se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Luis Ramírez va estar a punt d'avançar els locals al minut 77 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tome Šolić es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

*aX_

Goles Goles

  • 115 Minuto 19 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Dagoberto Dávalos era molt més ràpid que el defensa Marcos Torrealba. Al minut 19, el jugador de *aX_ va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de *aX_ va anar a parar a la dreta de l'atac on en Niccolò Scava, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de *aX_ va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Omar Boye, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 50 (Ocasión de contra de falta): El *aX_ va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Alejandro Ruiz Ruiz la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Johnny Vinsjö va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Giancarlo Cassero de *aX_ es va guanyar la targeta groga merescudament.