Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.S. Listorti (1581393) - New Flynet (440427) » 644123299: T60/J12/VI

Liga 644123299 Información oficial sobre el partido 644123299 en Hattrick

21.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 12 / VI.448 (14766)

A.S. Listorti Alineación oficial del equipo 'A.S. Listorti' en el partido 1 - 2 New Flynet Alineación oficial del equipo 'New Flynet' en el partido
Rafael Gámez (9') 1 - 0
1 - 1 Fabián Orellana (17')
1 - 2 François Fabre (67')
A.S. Listorti Alineación oficial del equipo 'A.S. Listorti' en el partido 1 - 2 New Flynet Alineación oficial del equipo 'New Flynet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.S. Listorti Alineación oficial del equipo 'A.S. Listorti' en el partido 0 - 2 New Flynet Alineación oficial del equipo 'New Flynet' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.S. Listorti

Goles Goles

  • 140 Minuto 9 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Listorti el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Rafael Gámez va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Listorti va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Iñigo Bariola, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Listorti van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mauro Mancilla va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Mounsef Afaldi va entorpir al marcador d'en 林 (Lin) 超隆 (Chaolong) per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Listorti van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 83, però el xut de Víctor Cendoya des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iñigo Bariola de Listorti va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

New Flynet

Goles Goles

  • 161 Minuto 17 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 17 minuts Fabián Orellana va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 174 Minuto 67 (Gol de penalti): François Fabre va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 67 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Diederick van Starkenborg, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 8 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Diederick van Starkenborg que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): Marceli Cygański quasi marca en una jugada assajada de córner que Michael Kirnbauer havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 38, quan en Diederick van Starkenborg va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Diederick van Starkenborg quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En François Fabre ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 280 Minuto 74 (Ocasión de falta): François Fabre va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Flynet quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Diederick van Starkenborg va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.