Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piset de Tarragona (120323) - FC Bigues (492138) » 644113417: T60/J6/VI

Liga 644113417 Información oficial sobre el partido 644113417 en Hattrick

10.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / VI.272 (14590)

Atlético Cachopo Alineación oficial del equipo 'Atlético Cachopo' en el partido 1 - 3 ATLETICO IZAN Alineación oficial del equipo 'ATLETICO IZAN' en el partido
0 - 1 Alberto Murillo (43')
0 - 2 Mirco Gräsel (69')
Andrés Giraldo (71') 1 - 2
1 - 3 Rudolph Rugensberg (90')
Atlético Cachopo Alineación oficial del equipo 'Atlético Cachopo' en el partido 1 - 3 ATLETICO IZAN Alineación oficial del equipo 'ATLETICO IZAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Cachopo Alineación oficial del equipo 'Atlético Cachopo' en el partido 0 - 2 ATLETICO IZAN Alineación oficial del equipo 'ATLETICO IZAN' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Cachopo

Goles Goles

  • 115 Minuto 71 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 71 minuts de joc, Andrés Giraldo, corrent com un esperitat, superà primer Guillermo Pérez per velocitat, i després el porter posant el 1 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): Atlético van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 29 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Wenceslao Maino no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): En José Luis Villalba va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

ATLETICO IZAN

Goles Goles

  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alberto Murillo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a IPB.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Mirco Gräsel de IPB va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al 90 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a IPB augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Rudolph Rugensberg es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): IPB va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local José Orive va desviar el xut final de Guillermo Pérez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Mario Gravagnuolo de IPB, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 28, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Mario Gravagnuolo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 40, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però José Orive va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Rafael Sánchez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): IPB van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 85, però el xut de Rudolph Rugensberg des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Sánchez de IPB va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, James Stewart de IPB va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, René Mbuta de IPB va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Rafael Sánchez va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.