Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Marabunta CHË (1418101) - Air WD Fly (440103) » 644112426: T60/J10/VI

Liga 644112426 Información oficial sobre el partido 644112426 en Hattrick

07.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 10 / VI.254 (14572)

La Marabunta CHË Alineación oficial del equipo 'La Marabunta CHË' en el partido 4 - 1 El Pericón Alineación oficial del equipo 'El Pericón' en el partido
0 - 1 Tonny Pham (27')
Artemio Burguete (35') 1 - 1
Artemio Burguete (48') 2 - 1
Artemio Burguete (57') 3 - 1
Artemio Burguete (89') 4 - 1
La Marabunta CHË Alineación oficial del equipo 'La Marabunta CHË' en el partido 4 - 1 El Pericón Alineación oficial del equipo 'El Pericón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
La Marabunta CHË Alineación oficial del equipo 'La Marabunta CHË' en el partido 4 - 2 El Pericón Alineación oficial del equipo 'El Pericón' en el partido
Tiene un resultado normal 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,8 % 1,7 % 14,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Marabunta CHË

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 35 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Marabunta. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Artemio Burguete xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): Marabunta va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 48 Artemio Burguete va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Artemio Burguete va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Marabunta pel centre va donar un gran resultat: el gol de Artemio Burguete va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Marabunta va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alfredo Suárez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Joaquín Martínez Barnes que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 210 Minuto 31 (Ocasión de falta): En Joaquín Martínez Barnes tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 39 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Joaquín Martínez Barnes va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 230 Minuto 68 (Ocasión de falta): En Joaquín Martínez Barnes es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

El Pericón

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Tonny Pham quedar desmarcat i marcar per a Pericón al minut 27. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Sipo Peltosaari de Pericón va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 34 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 239 Minuto 56 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Sipo Peltosaari va marxar de Nigel Hulse en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Pericón van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.