Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ChinchillasFC (1435013) - F.C. Shizen (778413) » 644111698: T60/J10/VI

Liga 644111698 Información oficial sobre el partido 644111698 en Hattrick

07.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 10 / VI.241 (14559)

ChinchillasFC Alineación oficial del equipo 'ChinchillasFC' en el partido 3 - 1 F.C. Shizen Alineación oficial del equipo 'F.C. Shizen' en el partido
0 - 1 Benedetto Fossà (55')
Urban Sväteník (61') 1 - 1
Henning Radmiller-Meier (65') 2 - 1
Lino Mendes Miranda (69') 3 - 1
ChinchillasFC Alineación oficial del equipo 'ChinchillasFC' en el partido 3 - 1 F.C. Shizen Alineación oficial del equipo 'F.C. Shizen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ChinchillasFC Alineación oficial del equipo 'ChinchillasFC' en el partido 1 - 1 F.C. Shizen Alineación oficial del equipo 'F.C. Shizen' en el partido
Tiene suerte 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,4 % 8,5 % 69,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ChinchillasFC

Goles Goles

  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 61, Attila Temesvári va pentinar un córner cap al segon pal que Urban Sväteník va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 124 Minuto 65 (Gol de penalti): Al minut 65 l'àrbitre va premiar ChinchillasFC amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Henning Radmiller-Meier va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Amb 69 minuts jugats, en Lino Mendes Miranda va augmentar l'avantatge de ChinchillasFC a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 11 (Ocasión de contra de falta): ChinchillasFC va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Ebert Alexandersson va anar a parar a les mans del porter.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): ChinchillasFC va estar a punt de posar-se per davant al minut 38 però Attila Temesvári va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 224 Minuto 42 (Ocasión de penalti): En Henning Radmiller-Meier va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 42, però el porter visitant Raúl Callus el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anton Ungers.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Urban Sväteník de ChinchillasFC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Lino Mendes Miranda de ChinchillasFC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

F.C. Shizen

Goles Goles

  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Benedetto Fossà que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Shizen.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): Amado Monforte hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Nicolás Araujo havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Shizen va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Annunziato Contestabile va desviar el xut final de Germano Zagallo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Shizen va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 29, quan Jouni Pantsari va quedar-se sol davant el porter Annunziato Contestabile, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Marius-Florin Târlea va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 36, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Annunziato Contestabile va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Nicolás Araujo va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Shizen va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 81 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Shizen va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Benedetto Fossà no va poder controlar.