Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

De Que Planeta Viniste (992019) - FC Mordekai (800788) » 644109107: T60/J6/VI

Liga 644109107 Información oficial sobre el partido 644109107 en Hattrick

10.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / VI.195 (14513)

De Que Planeta Viniste Alineación oficial del equipo 'De Que Planeta Viniste' en el partido 1 - 0 FC Mordekai Alineación oficial del equipo 'FC Mordekai' en el partido
Mário Manuel Pacheco (53') 1 - 0
De Que Planeta Viniste Alineación oficial del equipo 'De Que Planeta Viniste' en el partido 1 - 0 FC Mordekai Alineación oficial del equipo 'FC Mordekai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
De Que Planeta Viniste Alineación oficial del equipo 'De Que Planeta Viniste' en el partido 2 - 2 FC Mordekai Alineación oficial del equipo 'FC Mordekai' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,4 % 52,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De Que Planeta Viniste

Goles Goles

  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Planeta va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Fernando Adrián Compota, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Mário Manuel Pacheco que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a Planeta per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Naoufel Laâroussi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mário Manuel Pacheco va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, Naoufel Laâroussi gairebé va marcar per a Planeta des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 90 quan Naoufel Laâroussi de Planeta gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

FC Mordekai

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Oliver Hohenzollnern de Mordekai, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 13, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Kerim Sümerer va superar els defenses rivals per velocitat al minut 37 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Kerim Sümerer, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 52 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Mordekai va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Kerim Sümerer es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Vince Kiek va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Kerim Sümerer al minut 82 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Benito Vielva de Mordekai va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.