Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pelucasfutbolsala.com (1432515) - TROPEZON CD (118325) » 644108598: T60/J4/VI

Liga 644108598 Información oficial sobre el partido 644108598 en Hattrick

27.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 4 / VI.186 (14504)

pelucasfutbolsala.com Alineación oficial del equipo 'pelucasfutbolsala.com' en el partido 1 - 1 HPE Alineación oficial del equipo 'HPE' en el partido
Javad Rashedi (33') 1 - 0
1 - 1 Sandalio Velzunza (74')
pelucasfutbolsala.com Alineación oficial del equipo 'pelucasfutbolsala.com' en el partido 1 - 1 HPE Alineación oficial del equipo 'HPE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pelucasfutbolsala.com Alineación oficial del equipo 'pelucasfutbolsala.com' en el partido 2 - 0 HPE Alineación oficial del equipo 'HPE' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pelucasfutbolsala.com

Goles Goles

  • 124 Minuto 33 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 33 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Javad Rashedi llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): PFS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Luis Alberto Gaitán va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 205 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Nicolai Eriksen va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Jeremías Lanzas Tenor, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sergio Burgoa per poc que no incrementa el marcador al minut 41. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Juan Tacuba va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 49 quan Acoidan Echecón de PFS gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alberto Gonzálvez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Alberto Gonzálvez va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

HPE

Goles Goles

  • 115 Minuto 74 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Javad Rashedi no va poder aturar Sandalio Velzunza de HPE, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 74 el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PFS. La jugada d'estratègia del HPE per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Francisco José Gayones va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Javier Uribizalgo de HPE es va guanyar la targeta groga merescudament.