Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Machotes F.C (1457913) - Jonpiratak FC (797367) » 644106187: T60/J4/VI

Liga 644106187 Información oficial sobre el partido 644106187 en Hattrick

27.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 4 / VI.143 (14461)

Machotes F.C Alineación oficial del equipo 'Machotes F.C' en el partido 3 - 2 Fc Macavi de Levantar Alineación oficial del equipo 'Fc Macavi de Levantar' en el partido
Víctor Batiste (19') 1 - 0
拓也 (Takuya) 槙 (Maki) (21') 2 - 0
Raúl Lacalle Iñiguez (30') 3 - 0
3 - 1 Dirck Reichensperger (69')
3 - 2 Antti Sonkki (76')
Machotes F.C Alineación oficial del equipo 'Machotes F.C' en el partido 3 - 2 Fc Macavi de Levantar Alineación oficial del equipo 'Fc Macavi de Levantar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Machotes F.C Alineación oficial del equipo 'Machotes F.C' en el partido 2 - 0 Fc Macavi de Levantar Alineación oficial del equipo 'Fc Macavi de Levantar' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Machotes F.C

Goles Goles

  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 19 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Víctor Batiste. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 21 minuts, el tirador de faltes del Machotes va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en 拓也 (Takuya) 槙 (Maki), amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 108 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 30, en 拓也 (Takuya) 槙 (Maki) la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Raúl Lacalle Iñiguez que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ömer Faruk Osman va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Marcos Roig rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Machotes van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Emilio Ranocchi, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Emilio Ranocchi.

Fc Macavi de Levantar

Goles Goles

  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 69, el Levantar va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Dirck Reichensperger, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 1.
  • 143 Minuto 76 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Levantar eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 76, Antti Sonkki va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Levantar van sortir al contraatac amb encert al minut 17, però Tinguaro Garavito no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Levantar, l'equip va recuperar la pilota al minut 57 i va contraatacar. En Kazimierz Rakowicz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.