Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Deportivo Lugo (439207) - Donibane (315207) » 644102476: T60/J1/VI

Liga 644102476 Información oficial sobre el partido 644102476 en Hattrick

06.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 1 / VI.77 (14395)

Club Deportivo Lugo Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Lugo' en el partido 0 - 0 Donibane Alineación oficial del equipo 'Donibane' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Deportivo Lugo Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Lugo' en el partido 0 - 2 Donibane Alineación oficial del equipo 'Donibane' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo Lugo

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de C.D.Lugo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bennie Schmitz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): C.D.Lugo van sortir al contraatac al minut 49, però Bennie Schmitz va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Niklas Gjødvad de C.D.Lugo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Donibane

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Sebastiano Zapponi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Donibane va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Víctor Méndez Seco va desviar el xut final de Bruno Henríquez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Lelos Linaris quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Bruno Henríquez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Víctor Méndez Seco, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 48 (Ocasión de falta): En Adam Podsiadło va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 48. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Mário de Jesus de Donibane, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 63, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 270 Minuto 70 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Donibane al minut 70, però el xut de Adam Podsiadło va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bruno Henríquez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ángel Manuel Cagigal de Donibane amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.